Αγοράζοντας από το HOME MARKET ΚΑΡΑΠΑΛΗ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς τρόπους παραλαβής των προϊόντων σας.

Α. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier των ΕΛΤΑ)

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς ( των ΕΛΤΑ ). Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 3 εργάσιμες ημέρες.

Κόστος μεταφοράς 5€ έως 2 κιλά και από εκεί και πάνω 1,3€ / κιλό

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν ισχύουν για ορισμένα προϊόντα μεγάλου όγκου όπου και θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία για περαιτέρω συνεννόηση.

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Β. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία συμβατική μεταφορική εταιρία. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου καθώς και απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Γ. Αποστολή με ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο.

Κατόπιν συνεννοήσεως και για μεγάλες παραγγελίες μπορούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας με ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο. Ο τρόπος αυτός αποστολής ισχύει για την Βόρειο Ελλάδα.

 

* Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

* Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.